Informatie
Dip (m) en Dap (v), twee jonge giraffen, met hun lange nekken en knokkelige knieŽn, zijn altijd goedlachs. Door de ondeugende glimlach op hun snuit kun je ze niet negeren. Laat staan hun aanstekelijke lachje.

De Dip & Dap verhaaltjes zijn brilliant in hun eenvoud. Ze geven een goed beeld van de grappige en vriendelijke Dip & Dap wereld.
In elk filmpje komen Dip & Dap in een nieuwe omgeving en situatie terecht. Zoals ieder kind willen ze alles weten, aanraken, nieuwe dingen uitproberen. Al doende leren ze van en met elkaar, zoals de kinderen die de animatie filmpjes bekijken of de Dip & Dap boekjes lezen.
We volgen Dip & Dap als ze gaan vliegeren, of als hun vriendje beer ziek is, als ze verstoppertje spelen of gaan schaatsen. Natuurlijk zijn we allemaal uitgenodigd op Dip & Dap's verjaardag en leren we pannenkoeken bakken.
Misschien eten we ze thuis wel op of gaan we naar het speciale Dip & Dap pannenkoekenhuis.

De animatiefilmpjes zijn uitstekend geschikt voor kinderen van 2 tot 82 jaar. Onderhoudend en leerzaam. Volg Dip & Dap op internet en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
De figuurtjes Dip & Dap en vrienden zijn gebaseerd op de illustraties van de Twentse tekenares Jet Middag. In opdracht van Lloyd Entertainment BV wordt een eerste serie van 16 x 5 minuten animaties gemaakt voor TV, DVD, video, en (voor)leesboekjes.
Veel Dip & Dap merchandising is al leverbaar, zoals babyartikelen en accessoires, kalenders, wenskaarten, servetten, bordjes, koppen, bekers, vliegers, rugzakjes, knuffels en meer. In de nabije toekomst zal het merchandising assortiment verder worden uitgebreid. GeÔnteresseerde leveranciers kunnen voor het verkrijgen van een licentie contact opnemen met Lloyd Entertainment BV.